Hotels

Kunt u als hotel zonder een professionele koffie machine?

Een automatische koffie machine heeft voordelen voor hotels.

Niemand hoeft u te vertellen dat een hoogwaardig, betrouwbaar koffieapparaat onmisbaar is voor een hotel. Koffie is voor veel mensen haast een eerste levensbehoefte. Als er één enkel punt is waarop horecazaken door klanten worden beoordeeld, dan is het wel de kwaliteit van de koffie.

In de meeste horecazaken is de kwaliteit van de koffie nog onder de maat. Recent hield het Algemeen Dagblad onder leiding van koffiekeurmeester Barend Boot haar vierde Nationale Koffietest. De conclusie: 2 van de 3 onderzochte horecazaken in Nederland haalt een onvoldoende voor de kwaliteit van de koffie. Koffie is in veel horecazaken nog een ondergeschoven kindje, aldus Boot.

koffie machine, Heuvel Horeca

Tegelijk zijn Nederlanders op koffiegebied steeds verwender geworden. Supermarkten verkopen tegenwoordig de meest uiteenlopende exclusieve koffieproducten, veel Nederlanders hebben tegenwoordig inventieve koffiemachines in de keuken staan en door de vakantie in Italië en Frankrijk weten we allemaal hoe een espresso of cappuccino echt hoort te smaken.

Investeren in een professionele koffieautomaat is geen overbodige luxe. Het is eerder bittere noodzaak!

Met de juiste koffie machine zet elke werknemer fantastische koffie

Het voordeel van een goede automatische koffiemachine is dat elke werknemer, hoe ongetraind ook, hiermee geweldige koffie kan maken. Een druk op de knop is voldoende.

Gezien de eisen van tegenwoordig, zal de koffiekwaliteit voor u als hotel het belangrijkste criterium zijn bij de keuze van een koffie machine. In de meeste gevallen adviseren wij u dan een koffieautomaat die met fresh brew werkt. Hierbij wordt heet water geperst door gemalen koffie. De zettijd bedraagt tussen de 20 en 25 seconden en de kwaliteit is hoog. Ook een koffieapparaat met bonen is een mogelijkheid. Hierbij worden voor elk kopje de koffiebonen vers gemalen. Dit levert pittige, exclusieve koffie op. Verser kan niet!

Maar ook andere koffiesystemen zijn mogelijk, waaronder automaten gebaseerd op liquid koffie of vriesdroog koffie, mocht uw specifieke situatie dat vereisen.

Alleen de beste koffiemachines

koffie machine, Heuvel Horeca

Heuvel Horeca werkt alleen met de kwalitatief meest vooraanstaande koffiemachines, waaronder Douwe Egberts (o.a. de Gallery, Cafitesse, Bollero, Schaerer en de nieuwe Espresso 210) en het wereldwijde, in Nederland geproduceerde topmerk Animo (o.a. de Millenium, OptiVend, OptiFresh, Percolator en Percostar). Hier vindt u de garanties die Heuvel Horeca u kan bieden.

Meer informatie of een offerte?

Via de vragenlijst op ons offerteformulier kunnen wij efficiënt nagaan welk koffieapparaat voor uw hotel de beste oplossing is. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag dan een offerte aan. Uiteraard kunt u ook eerst meer informatie krijgen via het contactformulier.


Via onze vestiging in Veenendaal levert Heuvel Horeca vooral in de Gelderse Vallei (Ede, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen, Bennekom). Maar via onze nieuwe webshop www.heuvelhoreca.nl leveren wij nu ook landelijk.

Voor een professionele koffie machine moet u bij Koffieautomaat-advies.com zijn!