MKB

Een koffie automaat: de MKB oplossing voor snelle, verse en goedkope koffie

Een moderne koffie automaat heeft voor het MKB veel voordelen boven een ouderwetse pruttelaar…

koffie automaat, heuvel horeca

In het midden- en kleinbedrijf is koffie zowat een eerste levensbehoefte. Mensen die van koffie houden – en dat zijn de meesten – beginnen de werkdag met een bak. Zonder koffie daalt de stemming aanzienlijk. Het is niet overdreven te stellen dat de meeste werknemers zonder koffie nauwelijks functioneren.

Op kantoren bevindt zich op elke werkplek een koffiemok die geregeld gevuld wordt. In fabrieken kijkt iedereen uit naar de pauze: koffie! En als een klant op bezoek komt, is het eerste wat u hem vraagt: koffie of thee?

Een koffie automaat heeft veel voordelen voor het MKB

Maar hoe voorziet u in de koffiebehoefte van uw werknemers en klanten? Een standaard koffiezetapparaat doet 15 minuten over het zetten van koffie en na een tijdje kunt u alle resterende koffie weggooien. Voor bedrijven en organisaties vanaf 5 medewerkers, biedt een koffie automaat allerlei voordelen.

  • U bent nauwelijks tijd kwijt aan koffie zetten of zoeken naar suiker en melk. Iedereen kan zich op zijn werk richten.
  • Omdat elk kopje vers wordt getapt, is de koffie altijd vers.
  • Er zijn allerlei koffiesystemen leverbaar, waardoor er altijd de juiste oplossing is voor uw organisatie.
  • Weinig kosten: afhankelijk van het gebruikte systeem tussen de 0,04 en 0,10 euro per kopje.
  • U hoeft nooit meer koffie door de gootsteen te gieten.
  • Een koffiemachine maakt op uw klanten een professionele indruk.

De beste koffie automaat voor uw situatie

Heuvel Horeca levert alleen de beste merken, waaronder Douwe Egberts (Cafitesse, Gallery, Cafitesse, Bollero, Schaerer bonen en de nieuwe Espresso 210) en het in Nederland geproduceerde wereldwijde topmerk Animo (OptiFresh, OptiVend, Millennium, Percostar en Percolator).

koffie automaat, heuvel horeca

Het hangt af van uw situatie en wensen welke koffieautomaat het beste voor u is. Is snelheid voor u een pre, dan bent u het beste geholpen met een koffiemachine met vriesdroog systeem, zoals de Animo OptiVend of de DE Cafitesse. Zij leveren een kop koffie in ca. 3 seconden. Ook een liquid koffie machine (waarbij heet water met een koffieconcentraat wordt gemengd) tapt snel koffie.

Is daarentegen een hoge koffiekwaliteit het belangrijkste, dan ligt een fresh brew koffiemachine voor de hand: bijvoorbeeld de Animo OptiFresh of de DE Gallery. Zo’n systeem werkt met gemalen koffie. Een kopje koffie tappen duurt wat langer (zo’n 23 seconden) maar de koffie is dan van de hoogste kwaliteit.

Houdt u van exclusieve, pittige koffie dan raden wij u een koffieautomaat met koffiebonen aan. Versere koffie is er niet!

Meer informatie of een offerte?

U ziet, voor elk bedrijf kunnen wij het passende koffiezetapparaat leveren. Bent u benieuwd wat in uw geval de mogelijkheden zijn? Vraag dan een offerte aan. Om u snel van dienst te kunnen zijn hebben we daarin een vragenlijst gezet. U kunt uiteraard ook eerst contact opnemen voor meer informatie.


Via onze vestiging in Veenendaal levert Heuvel Horeca vooral in de Gelderse Vallei (Ede, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen, Bennekom). Maar via onze nieuwe webshop www.heuvelhoreca.nl leveren wij nu ook landelijk.

Voor een professionele koffie automaat moet u bij Koffieautomaat-advies.com zijn!