Nivona

Nivona koffiemachines

Heuvel Horeca heeft het dealerschap voor de Nivona koffiemachines verworven. Nivona levert een nieuwe generatie volautomatische espresso machines.

Op de website is te lezen dat men uitsluitend werkt met de exclusieve vakhandel. De machines zijn dus niet te koop in warenhuizen of winkels.

Het bedrijf wil toegevoegde waarde leveren tegen een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. De koffiemachines zijn van uitstekende kwaliteit en hebben in de pers en koffievakhandel goede reviews gekregen.

U kunt via de webshop van Heuvel Horeca de volgende volautomaten bestellen:

Nivona CafeRomatica 605

Deze koffieautomaat heeft een schitterend design en werkt met een automatische bonenmaler. De koffie maalfijnheid is instelbaar en u kunt de aromakeuze instellen op mild, normaal en sterk. Het apparaat heeft een afneembare watertank inhoud van 1,8L (ongeveer 15 kopjes koffie).

nivona caferomatica 605

Nivona CafeRomatica 830

De Nivona 830 heeft een wat afwijkend design ten opzichte van de Nivona 605, maar is niet minder mooi. De productspecificaties kunt u hiernalezen.

nivona caferomatica 605

Nivona CafeRomatica 855

De Nivona 855 is binnen deze productlijn de duurste van de drie.

nivona caferomatica 855

Het zijn allemaal geweldige koffiemachines. Gemaakt volgens Zwitserse precisie en met klasse. De kwaliteit van de koffie is perfect. De apparaten zijn in het gebruik en qua uitstraling eenvoudig, maar bijzonder functioneel.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze koffiemachines? Of wilt u gewoon meer weten over ons aanbod? Neem dan contact op via het contactformulier.


Via onze vestiging in Veenendaal levert Heuvel Horeca vooral in de Gelderse Vallei (Ede, Veenendaal, Rhenen, Renkum, Wageningen, Bennekom). Maar via onze nieuwe webshop www.heuvelhoreca.nl leveren wij nu ook landelijk.

Voor een professioneel koffieapparaat moet u bij Koffieautomaat-advies.com zijn!