Over ons

Over Heuvel Horeca

over heuvel horeca

Heuvel Horeca levert non-foodproducten voor bedrijfskeukens, bedrijfskantines en de horeca, in de breedste zin van het woord. Via onze fysieke vestiging in Veenendaal en de samenwerking met Grootverbruik Veenendaal leveren wij vooral in de Gelderse Vallei: Veenendaal, Ede, Bennekom, Rhenen, Wageningen en Renkum.

Maar via onze nieuwe webshop www.heuvelhoreca.nl leveren wij nu ook landelijk.

Geen klant ontevreden de deur uit

Onze bedrijfsfilosofie luidt dat de klant bij ons altijd tevreden de deur uitgaat. Wij bieden:

  • De beste kwaliteit: Wij leveren de beste koffiemachines van Douwe Egberts (Cafitesse, Gallery, Bollero, Schaerer Bonen Espresso en Espresso Automaat) en van het wereldwijde, in Nederland geproduceerde topmerk Animo (OptiVend, OptiFresh, Millennium, Percolator en Percostar koffieapparaten).
  • Korte levertijden: Koffiemachines die op voorraad zijn, worden binnen 5 werkdagen bezorgd. Daarna is de levertijd in overleg met de klant.
  • Niet goed, geld terug: Bent u niet tevreden, dan is teruggave van uw geld mogelijk.
  • Scherpe prijzen: Het hele jaar door zijn bij ons de machines scherp geprijsd. Daarnaast hebben we regelmatig een extra scherpe actie. Hou onze website hiervoor in de gaten.
  • Goede service: Wilt u voor de koop een proefplaatsing van de koffiemachine van uw keuze? Dat kan. U kunt dan zelf de koffie en de automaat in de praktijk testen. Bij calamiteiten kunnen wij meestal leenapparaten inzetten.
  • Kortingen bij onze partners: Wij hebben speciale afspraken met groothandels die u goedkoop van de grondstoffen kunnen voorzien.

Onze koffieautomaten werken volgens alle systemen: fresh brew koffie, vriesdroog koffie, liquid koffie en vers gemalen koffie.

Overige producten

U kunt daarnaast bij ons terecht voor glaswerk van Royal Leerdam en ons eigen huismerk Keukenbenodigdheden van Hendi, porselein van o.a. Boch, Maastricht (voorheen Moza), Villeroy en ons eigen huismerk, en voor professionele koelkasten en diepvriezers in witgoed of RVS-uitvoering van Kovu.

Meer informatie

Overtuig uzelf van onze snelle service en aantrekkelijke prijzen en vraag vandaag nog een offerte aan. Heeft u vragen, schroom dan niet om contact op te nemen. 
 

Heuvel Horeca
Turbinestraat 8d
3903 LW Veenendaal

Tel 0318 – 501 320

(directe nr. van directeur Jan van den Heuvel)

BTW-nummer: NL0520.77.093.B03
KvK Utrecht: 30244793

Contactformulier